МЕБЕЛИ

     В фирма “Идеал” се занимаваме с изработката на мебели по индивидуални проекти на клиента.
Основните  материали,  с които работим  са  ПДЧ ( пресовани дървени частици)и MDF, специално за кухненското обзавеждане разполагаме с голяма цветова гама на термоустойчиви кухненски плотове.
    Ние предлагаме както наши идеи и виждания, за  това как да изглежда даден продукт, така и взимаме под особено голямо  внимание, желанията  и мнението на клиента.
     В тази връзка в “Идеал” предлагаме услугата – 3D ВИЗУАЛИЗАЦИЯ  и по този начин можем да представим на клиента как ще изглежда неговото обзавеждане.

    Основните раздели, които  в “Идеал” предлагаме са: кухненско, спално, детско,офис обзавеждане, както и обзавеждане за всекидневни. По желание на клиента могат да бъдат изработени и отделни модули и елементи, които могат да се вграждат и да се поставят в зависимост от индивидуалното разположение на стаите. 
    И за да бъде цялото обслужване на ниво в  “Идеал” разполагаме със собствен, специализиран транспорт, с помощта  на който, могат да бъдат доставени готовите изделия в удобно за клиента място и време.

гр.Пловдив
ул.Даме Груев 5
ул.Царевец 49
0885 444 087
0887 833 186
Skype: bgideal
e-mail: bgideal@abv.bg