ОХРАНИТЕЛНИ РОЛЕТКИ

    Решението за надеждност, сигурност и естетичност са охранителните ролетки. Те се изработват от поцинкована ламарина с възможност за прахово боядисване по каталога RAL. Предлагат се плътни ламели, термо- и ветроустойчиви ламели, перфорирани ламели и оплетки. 

    Задвижването на охранителните ролетки е ръчно чрез пружини, или автоматично чрез електродвигател с дистанционно управление. 
    Заключването може да бъде с касови или секретни брави.

    Охранителните ролетки са основно 4 вида: плътни, перфорирани, решетъчни и с термо ламели:

    1. Плътни охранителни ролетки 
Плътните ролетки се изработват от стоманени поцинковани ламели. Всички носещи елементи и декоративната кутия са от поцинкована стомана. 
    2. Перфорирани охранителни ролетки 
Перфорираните охранителни ролетки се отличават от плътните единствено по перфорацията на ламелите, която може да бъде с различна форма и размер. Възможни са комбинации. 
    3. Решетъчни охранителни ролетки 
Решетъчните ролетки се изпълняват от огънати стоманени пръти Ф8 с дебелина 8мм, които са галванизирани и електростатично боядисани. Захващането на отделните пръти става със стоманени скоби. Предимство е видимостта  и при затворено положение.
       4. С термо ламели  /ветроупорни/
При тях особено предимство е че има изолационен материал в самия ламел с дебелина над 16мм. Използват се за да се избегнат загуби от топлина, като се запазва нивото на сигурността.

гр.Пловдив
ул.Даме Груев 5
ул.Царевец 49
0885 444 087
0887 833 186
Skype: bgideal
e-mail: bgideal@abv.bg