PVC

    PVC профилите се изработват от полимерен материал, който е много добър изолатор на температура. 
    PVC не корозира и трудно кондензира, а като термопластичен материал при рециклиране запазва всичките си качества. 
    Традиционно дограмата се предлага в бял цвят. Пластмасовите серии се предлагат и с ламиниране в дървесен фурнир, с цвят на златист бук или махагон.
    Дограмата от PVC е издръжлива на климатични промени, защитена е от UV-лъчение, цветовете са дълготрайни. Благодарение на многокамерната си конструкция, тя има отлични топло- и звукоизолиращи свойства и съответства на всички изисквания за модерна дограма. PVC профилите се предлагат в богат асортимент, който се определя от броя на камерите (3-, 4-, 5- камерни профили). Колкото по-голям е броят на камерите, толкова по-добра е топлоизолацията. 
    Вградените в PVC-профилите стоманени усилващи профили осигуряват нужната здравина на изделията.
    Разположените отвътре и отвън камери осигуряват добра топло- и звукоизолация, достига се коефициент на топло преминаване от 1,6 W/m2K. до 1,1 W/m2K.  
    Немскaтa PVC дограма REHAU се тества вече над 10 години на българския пазар и са е наложила като оптималното съотношение между цена и качество. Самият концерн производител притежава свои представителства в 50 държави в  Европа, Америка и Азия.
    Фирмата прогнозира 50 години живот за продукта си. 
   Viva Plast са български профили с европейски качество, създадени по австрийска технология. ПВЦ профилите са изработени по специална формула. Уплътненията на профилната система са от материал, който практически не старее и запазва еластичността си в голям температурен диапазон. Качеството на профилите се следи от модерна лаборатория, като  се тестват следните показатели:якост на удар, твърдост, сила на разцепване на заварените съединения, якост на опън, температура на омекване, влага, устойчивост на стареене.Вградените в PVC-профилите стоманени усилвания осигуряват нужната здравина и спомагат за реализирането на всички възможни прозоречни конструкции.

гр.Пловдив
ул.Даме Груев 5
ул.Царевец 49
0885 444 087
0887 833 186
Skype: bgideal
e-mail: bgideal@abv.bg